Onze kernwaarden

Toen

Bozo Film Company werd in 2000 opgericht op vraag van enkele corporate klanten. Onze activiteiten zijn sindsdien gericht op full service audiovisuele bedrijfscommunicatie. Wij bieden advies en begeleiding op vlak van concept, creatie, logistiek en productie.

Aan u de keuze: van A tot Z (full option) of een deelaspect (à la carte).

Nu

De bedrijfsfilm is onze core business. We werken in opdracht van kleine, middelgrote en multinationale bedrijven, in een regionale, nationale of mondiale context. We hebben ondertussen op zowat alle continenten gedraaid. Onze ervaring op logistiek en productioneel vlak is slechts één van onze sterke troeven. Wij  zoeken ook steeds naar creatieve oplossingen in functie van elk budget.

Voor ons is elke opdracht, groot of klein, even belangrijk. Het geheel is meer dan de som van de delen. Dat is onze filosofie, dat houdt iedereen scherp en dat garandeert u het best mogelijke eindresultaat.

Straks

We zijn ervan overtuigd dat we onze vakkennis ook moeten gebruiken om de zwakkeren in onze maatschappij een stem te geven of te informeren. Dat kan door middel van reportages, opleidingsfilms, sensibilisering en rapportering.

Daarom bouwden we een tweede productie-platform uit waarbij we onze kennis vooral ten dienste stellen van de zorgsector, de sociale en non-profit sector, patiëntenverenigingen en maatschappelijke drukkingsgroepen.